Erfaring: 20 års praktisk arbejde med produkt- og produktionsudvikling, iværksætteri, mv.

Ydelser: Uvildig rådgivning, projektledelse og bestyrelsesarbejde

Ydelser for Projektchefer/afd. ledere

Rådgivning - Kommunikation og forandringsledelse

Automatisering og robotteknologi er i manges ører lig med fyringer, hvorfor tidlig og god kommunikation/forandringsledelse er en meget vigtig brik til succesfuld udvikling og idriftsættelse i produktionen. 

Hvad er Jeres Burning platform og hvad gør i for at overbevise jeres medarbejdere om forandrings-nødvendigheden ?


Rådgivning - Budgettering af automatiseringsprojekter

Med lille eller ingen erfaring i budgettering af udviklings-projekter, kan det være særdeles vanskeligt at ramme rigtigt. Omkostninger til eventuelle forundersøgelser, prooff of concept arbejde, change orders og tilpasninger efterfølgende glemmes ofte.
Rådgivning - Organisering af automatiseringsprojekter

Egenudvikling, delvis egenudvikling eller totale turn key løsninger købt hos underleverandør stiller alle store og forskelligartede krav til måden projektet styres på, men også hvorledes projekt organisationen sammensættes og bemandes på. RobCon kan hjælpe jer med at afdække jeres behov, således at i organiserer og bemander jeres projekt optimalt.
Rådgivning - Eksekvering af projektet

Dygtig projektledelse,den rigtige projektmodel, risikostyring og inddragelse af medarbejdernes procesviden er afgørende for et automatiseringsprojekts succes, ud over naturligvis de automatiseringsleverandører som virksomheden vælger.RobCon kan rådgive Jer om hvordan I succesfuldt planlægger, udvælger underleverandører, eksekverer og kommer succesfuldt i mål med Jeres projekt.